Hamarosan megújulunk!
Bővebb információ: stviktoria@gmail.com

Képzeljenek el egy tökéletes kapcsolatot fogtechnikai labor és rendelő között!

A Szűts-Dent Fogtechnikai Laboratóriumnak 2001-óta alapvető törekvése ez, s immár több fogászati rendelővel is megvalósítottuk.
A precíz, pontos, legkorszerűbb technológiákat alkalmazó munkavégzés mellett nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikációt a mindennapi feladatok során.
Hogy miért érdemes velünk együttműködni?
-megbízhatóság
- magas fokú precizitás
-innováció
-gyorsaság
-rugalmasság

Ha az Ön számára ezek a tényezők fontosak, akkor megtalálta a megfelelő partnert.

Zirkon - a fémmentes technólógia

2012-ben sikerült beruháznom a szakmában most elérhető csúcstechnológiás Cad/Cam rendszerű frézgépre, mely a Zirkon Zahn cég gyártmánya. A gép 0,005mm-es pontossággal készít zirkon munkákat, ezáltal lehetőség nyílik számunkra a lehető legtökéletesebb fogpótlás elkészítéséhez. A cirkon mind megjelenésében, mind funkciójában a mai kor elvárásainak leginkább megfelelő anyag.

A folyamatos fejlesztéssel, fejlődéssel, szakmai képzéssel készek vagyunk felvenni a versenyt napjaink kihívásaival annak érdekében, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak tőlünk és bizalommal ajánljanak bennünket ismeretségi körükben.

 Szts-Dent a facebbok-on!


A Szts-Dent Fogtechnikai Laboratórium honlapján található összes fénykép a saját munkáinkról készült, a fotók mindegyikét magam készítettem. (Szts Gábor)

szutsdent@gmail.com

 

A 2010-es JATE kispályás labdarúgó bajnokság C ligáját a Szűts-Dent csapata megnyerte!

JATE bajnokság
Szűts-Dent - C liga állása