Hamarosan megújulunk!
Bővebb információ: stviktoria@gmail.com

Cirkonium technológia

Fémmentes technológiák: Cirkonium és Gradia

A Szűts-Dent Fogtechnikai Laboratórium csapataA mai kor kihívásainak megfelelően a laboratórium rendelkezik teljesen fémmentes technológiákkal. Egyrészről a jelenleg legmodernebb és egyre szélesebb körben kedvelt Cirkonium eljárás, mely a saját természetes fogakkal szinte teljesen megegyező tulajdonságokkal bír. Szájban megkülönbözhetetlen a saját fogtól. A remek vizuális sajátossága mellet szilárdsága és antiallergén hatása miatt is kedvezőbb a fémvázas kerámia technológiánál.
Másik igen kedvelt, szintén teljesen fémmentes technológia a Gradia pótlás, melynek során egy mikro kerámiaőrleményt tartalmazó anyaggal dolgozunk. Pontossága és szilárdsága egyaránt kiválóan alkalmasság teszi inlay-k kivitelezéséhez. Lásd képek

2012-ben sikerült beruháznom a szakmában most elérhető csúcstechnológiás Cad/Cam rendszerű frézgépre, mely a Zirkon Zahn cég gyártmánya. A gép 0,005mm-es pontossággal készít zirkon munkákat, ezáltal lehetőség nyílik számunkra a lehető legtökéletesebb fogpótlás elkészítéséhez. A cirkon mind megjelenésében, mind funkciójában a mai kor elvárásainak leginkább megfelelő anyag.

A folyamatos fejlesztéssel, fejlődéssel, szakmai képzéssel készek vagyunk felvenni a versenyt napjaink kihívásaival annak érdekében, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak tőlünk és bizalommal ajánljanak bennünket ismeretségi körükben.

Implantátum rendszerek:

Az alábbi implantátum rendszerekkel dolgozunk:

Ankylos Camlog Denti
     
IcxTemplant Sgs Vital
 


Bármiylen más implantátum rendszerre nyitottak vagyunk, ez ügyben kérem keressen elérhetőségeinken!Szts-Dent a facebbok-on!


A Szts-Dent Fogtechnikai Laboratórium honlapján található összes fénykép a saját munkáinkról készült, a fotók mindegyikét magam készítettem. (Szts Gábor)

szutsdent@gmail.com

 

A 2010-es JATE kispályás labdarúgó bajnokság C ligáját a Szűts-Dent csapata megnyerte!

JATE bajnokság
Szűts-Dent - C liga állása