Rólunk

Képzeljenek el egy tökéletes kapcsolatot fogtechnikai labor és rendelő között

 

Laborunk az elmúlt időszakban jelentős változásokon és fejlődésen esett át. Teljesen új szemlélettel, technológiákkal, gépparkkal és egy motivált, fiatalos csapattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Legyen fogorvos vagy páciens!

2001 óta alapvető törekvésünk fogorvosainkkal kialakult kapcsolat erősebbé tétele.

A precíz, pontos, legkorszerűbb technológiákat alkalmazó munkavégzés mellett nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikációt a mindennapi feladatok során.

Megbízhatóság. Magas fokú precizitás. Innováció. Gyorsaság. Rugalmasság.

Ha az Ön számára ezek a tényezők fontosak, akkor megtalálta a megfelelő fogtechnikai labort. 

Precizitás

Munkáinkra garanciát vállalunk, mellyel jelezzük a végletekig pontos és precíz kivitelezést. Fiatalos csapatunk mindennemű megoldást szakértőként ismer. Munkáink világszerte ismertek.

Innováció

A legkorszerűbb csúcstechnológiát alkalmazzuk pótlásaink elkészítése során, melybe természetesen a fémmentes kivitelezés is beletartozik. Cirkónium munkáinkat kizárólag gyári minőségű ZirkonZahn tömbökből készítjük. Egyéb fémmentes munkáinknál a Gc illetve az Anaxdent anyagait használjuk.

Kommunikáció

Fontos számunkra a folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel. Egyedi igények esetén szívesen egyeztetünk közvetlenül a pácienssel a tökéletes eredmény elérése érdekében. A szakmában eltöltött idő és fejlődés lehetőséget biztosít számunkra a tökéletes fogorvos partner kiválasztására, hogy minél személyre szabottan készüljön el pácienseink pótlása.

Zirkon – a fémmentes technológia

2012-ben sikerült megvalósítani azt, amely a szakma most elérhető csúcstechnológiájának számít. A CAD/CAM rendszerű frézgép a ZirkonZahn cég gyártmánya. A gép 0,005mm-es pontossággal készít cirkon illetve egyéb anyagtípusokból pótlásokat. Ennek köszönhetően lehetőség nyílt fogorvosaink számára a lehető legtökéletesebb fogpótlás elkészítésére. A cirkon mind megjelenésében, mind funkciójában a mai kor elvárásainak leginkább megfelelő anyag.

 

A folyamatos fejlesztéssel, fejlődéssel, szakmai képzéssel készek vagyunk felvenni a versenyt napjaink kihívásaival annak érdekében, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak tőlünk és bizalommal ajánljanak bennünket ismeretségi körükben.