Szolgáltatásaink

Mindenki számára elérhető prémium minőségű fogpótlások

Prémium minőségű munkáink a megrendelőink védjegye.

szutsdent-szolgaltatasok-banner

A csúcstechnológia mára már nem kiváltság

 
 

A legmodernebb technológiával a természetes fogakkal szinte teljesen megegyező tulajdonságokkal bíró termékeket állítunk elő.

A folyamatos fejlesztéssel, fejlődéssel, szakmai képzéssel készek vagyunk felvenni a versenyt napjaink kihívásaival, annak érdekében, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Precízen és gyorsan kivitelezett munkáinkkal elősegítjük ügyfeleinket, hogy további páciensek bizalmát is megnyerjék.

Kivehető fogpótlások

Teljes vagy részleges kivehető pótlások akár rugalmas anyagból is.

Rögzített pótlások

Szólókoronától kezdve egészen a bonyolult, teljes fogívre kiterjedő implantátumos fogpótlásokig.

Kombinált pótlások

Több évtizedes tapasztalattal készítjük kombinált munkáinkat, igény esetén individualizálva is.

Cirkónium, Prettau

Fémmentes technológia. A Zirkonzahn CAD/CAM rendszerével kiemelkedő esztétikájú és minőségű termékeket tudunk előállítani az ön igényeire szabva.

Ismerje meg a fogászati laboratóriumunk prémium minőségű szolgáltatásait

Kivehető fogpótlások 

Fogsoraink Goldent Exclusive fogakat tartalmaznak. Igény szerint választható bármilyen magasabb minőségű műfog, aminek költsége az alapárhoz adódik hozzá. A merev akril alaplemezek Candulor öntőakrilátból kerülnek készrevitelre. Flexibilis fogsoraink injektáló eljárással, Sabilex termékből készülnek. Fémlemezeink anyaga: Wironit Extrahart Ni-mentes fém.

Rögzített fogpótlások 

Fémmunkáinkhoz realloy-C Ni-mentes fémet használunk. CAD/CAM-el készített munkáink zárt rendszerű ZirkonZahn gépekkel készülnek. Zirkon vázak anyaga: ZirkonZahn Ice Zirkon. Monolitikus zirkon munkáinkhoz Prettau tömböt alkalmazunk, ami a ZirkonZahn egyedülálló prémium minőségű zirkon anyaga és márkája. Kerámia leplezés Noritake EX-3 (fém) és Noritake CZR (zirkon) anyagokkal készül. Kompozit pótlásainkhoz az AnaxDent és a GC termékeit használjuk. Vázpróbákhoz kérhető egy speciálisan erre a célra készített Try-in anyagból mart váz. A Try-In anyag előnye, hogy próba során a rendelőben is alakítható, könnyen lehet elvenni belőle vagy éppen hozzátenni (pl. Pattern Resin). A szájban leellenőrzött és alakított próbaváz precízebb végeredményt tesz lehetővé. Egyedi rögzüléseink ára az implantátum márkájának/típusának függvénye.

Kombinált fogpótlások 

Laborunk manuális és digitális lenyomat fogadására egyaránt felkészült, digitális mintáinkat W2P SolFlex 650 nyomtatóval készítjük. Egyedi rögzüléseink ára az implantátum márkájának/típusának függvénye.